Praktikant till Seienstyle!

Posted: Mar 05 2013

Praktikant till Seienstyle!

Just nu letar vi på Seienstyle & Dreadstuff efter en praktikant, vi hoppas att denna praktik tjänst kan leda till en anställning på lång sikt.

Seienstyle ab har tre verksamhets områden.Vi har en butik och frisör salong. I butiken säljer vi blandade varor som tex smycken, rökelser, mössor, statyer, rökelser, konst, dreadlocks produkter, vindspel, piercing smycken mm största delen av vårt är direkt importerat av oss själva från Indonesien. Där vi handlar all direkt av hantverkarna och är Direkt trade. Frisör salongen är bal. special inriktad på Hårförlägningar och Dreadlocks. Hela sortimentet finns till försäljning i våran webshop då vi skickar varor till hela världen.

Jobb uppgifter: Vanliga butiks sysslor, pris märkning,  ta hand om kunder, skyltning mm. Jobb med att publicera varor i vårt e-handles system, lägga in nya varor, skriva beskrivande produkt texter på både engelska och svenska. Du ska ha data vana och kunna jobba med mac datorer. Photoshop vana är ett extra plus i kanten. Du ska ha bra språk kunskaper i Engelska och Svenska. Du kommer även få hjälpa till att lansera våran webshop till anda språk, hitta på en marknadsförings plan och även hjälpa till att genomföra den. Vi kräver att du är framåt, drivande, inte har problem att hjälpa kunder på både engelska och svenska. Om du är kreativ och gillar att pyssla med saker ser vi som ett extra plus i kanten.

Inga djur allergier då vi har hund i butiken.

Tid: Arbetet är på heltid tisdagar- lördagar mellan 10-18, praktiken ska vara minst 3 månader, vi ser helst att det gäller 6 månader. Praktiken kan leda till fast jobb till rätt person.

Ersättning: Igenom arbetsförmedlingen kan man få bidrag för praktiken. För mera info kontakta oss och även sthlm arbetsförmedling.

När: omgående

Om du skulle vara intresserad  av denna tjänst kontakta oss med en ansökan om varför just du skulle passa för denna praktik plats.

Kontakta oss via mail: info@seienstyle.net

Eller via tel 0733632440

Salongens hemsida: http://www.seienstyle.net

Webshoppens hemsida: http://www.dreadstuff.com

Med vänlig hälsning,

Ann-Marie

Seienstyle & Dreadstuff